І. Б.Дацків. Дипломатія українських державних утворень у захисті національних інтересів1917–1923 рр. - Реєнт, О. П. (Український історичний журнал, 2010)
Дацків І.Б. Дипломатія українських державних утворень у захисті національних інтересів 1917–1923 рр .: Монографія . – Тернопіль : Астон, 2009. – 520 с.