Втрати радянського генералітету полоненими на території УРСР (1941–1943 рр.) - Маслов, О. О. (Український історичний журнал, 2010)
Узагальнено причини та характер втрат вищого офіцерського складу Червоної армії полоненими в операціях Другої світової війни на території УРСР.