А.А.Костиря. Історіографія, джерелознавство, бібліографія спецоперації СРСР в Афґаністані (1979-1989 рр.) - Гуржій, О. І.; Падалка, С. С. (Український історичний журнал, 2010)
Костиря А.А. Історіографія, джерелознавство, бібліографія спецоперації СРСР в Афґаністані (1979–1989 рр .). – К.: МВЦ «Медінформ », 2008. – 596 с.