Українські сфрагістичні студії 1991-2008 рр.: стан та перспективи досліджень - Перкун, В. П. (Український історичний журнал, 2010)
У статті досліджується розвиток історіографічних студій національної сфрагістики від 1991 р. до 2008 р. Представлені проміжні підсумки вивчення цієї наукової дисципліни, означено її проблеми та завдання.