Перебудовними шляхами: ( Проблеми культурного будівництва національностей України ). Доповідь на І Всеукраїнській конференції культурно-освітніх робітників нацменшостей 20 травня 1931 р. (2) - Скрипник , М.О. (Український історичний журнал, 1989)
.