Імітація рецензії (Із приводу вміщеної в "Українському історичному журналі" (2008, № 5) рецензії Т. Ю. Лютої на книгу Н. О. Білоус "Київ наприкінці XV - у першій половині XVII століття. Міська влада і самоврядування. (К.: Видавничий дім "Києво-Могилянська академія, 2008)) - Білоус, Н. О. (Український історичний журнал, 2009)
.