Міжвузівська науково-практична конференція, присвячена 200-річчю з дня народження декабриста С.Г.Волконського та 1000-річчю заснування м. Василькова. [ м.Васильків, 1988 р. ] - Казьмирчук, Г.Д. (Український історичний журнал, 1989)
.