Головна продуктивна сила суспільства / Рабочий класс СССР в годы упрочения и развития социалистического общества 1945-1960 гг. Т.4. - М.: Наука, 1987. - 520 с. - Лихолат , А.В.; Плющ, М.Р.; Веселова , О.М. (Український історичний журнал, 1989)
.