Шляхом втілення в життя ленінських принципів зовнішньої політики / Великий Октябрь и актуальные проблемы международных отношений / Г.Н. Цветков, М.М. Белоусов, Н.А. Кулинич и др.; Под ред. Г.Н. Цветкова. - К.: Политиздат Украины, 1988. - 271 с. - Клоков , Є.В. (Український історичний журнал, 1988)
.