З історії міжнародного руху антифашистської солідарності / Антифашистская солидарность в годы второй мировой войны, 1939-1945 гг./ Авт. кол.: А.Н.Шлепаков и др. - К.: Наук.думка, 1987. - 336 с. - Чернявський , Л.С. (Український історичний журнал, 1988)
.