Оновлений Донбас / Страною возвеличенный Донбасс: Очерки / Сост. З.Г.Лихолобова; Редкол.: З.Г.Лихолобова ( пред. ) и др. - Донецк: Донбасс, 1987. - 271 с., 12 л. ил. - Шевченко , Л.А. (Український історичний журнал, 1988)
.