Дослідження з історії селянського ( людовського руху в Польщі ) / НОСКОВА А.Ф. Крестьянское политическое движение в Польше. Сентябрь 1939 - весна 1948 г. / Отв. ред. Г.П.Мурашко. - М.: Наука, 1987. - 316 с. - Чугайов, В.П.; Зашкільняк , Л.О. (Український історичний журнал, 1988)
.