У полоні відкинутих неспроможних концепцій / НЕСТЕРОВ Ф. Связь времен. Опыт исторической публицистики: 3-е изд. - М.: Молодая гвардия, 1987. - 239 с. - Сарбей , В.Г. (Український історичний журнал, 1988)
.