За фасадом зовнішньої політики Вашингтона / ПОПОВА Е.И. Внешняя политика США в американской политологии. - М.: Наука, 1987. - 207 с. - Коваль , І.М.; Райнов , П.Я. (Український історичний журнал, 1988)
.