У ЦК Компартії України: ЦК Компартії України розглянув питання “Про роботу Інституту історії партії при ЦК Компартії України - філіалу Інституту марксизму-ленінізму при ЦК КПРС по підвищенню рівня наукових досліджень і посиленню їх зв’язку з практикою” - . (Український історичний журнал, 1988)
.