Енциклопедія З Історії Жовтневої Революції Та Громадянської Війни На Україні Великий Жовтень і громадянська війна на Україні: Енцикл.довід. Відп.ред. І.Ф.Курас. - К.: Гол. ред. УРЕ, 1987. - 632 с.: іл. - Малик , Я.Й. (Український історичний журнал, 1988)
.