Історіографія фабрик і заводів: підсумки і перспективи / СКЛЯРЕНКО Е.М. История фабрик и заводов Украинской ССР: Историография проблемы. - К.: Наук.думка, 1986. - 140 с. - Брайченко , О.Д.; Перепелиця, Г.П. (Український історичний журнал, 1988)
.