Вузівський посібник з джерелознавства історії України / ДОВГОПОЛ В.М., ЛИТВИНЕНКО М.А., ЛЯХ Р.Д. Джерелознавство історії Української РСР. - К.: Вища шк., 1986. - 239 с. - Гарчев , П.І. (Український історичний журнал, 1988)
.