Ще за Гетьманщини святої... - Пришляк, Володимир (Український історичний журнал, 2026)
Ще за Гетьманщини святої... Рецензія на книгу: Горобець В. Під булавою гетьмана. Права і вольності Гетьманщини в умовах імперського підневолля. Київ: ТОВ Видавництво «КЛІО», 2024. 320 с.; іл.