На шляху ліквідації експлуататорських класів / ТУРЧЕНКО Ф.Г. Великий Октябрь и ликвидация эксплуататорских классов на Украине. - К.-Одесса: Вища шк., 1987. - 199 с. - Хміль, І.В. (Український історичний журнал, 1988)
.