Нова книга з історії селянства Радянської Білорусії / КОСТЮК М.П. Трудовой вклад крестьянства в победу и упрочение социализма: На материалах БССР. - Минск: Наука и техника, 1986. - 238 с. - Кульчицький, С.В.; Маковійчук , І.М. (Український історичний журнал, 1988)
.