Дослідження про боротьбу за возз’єднання / КУРИЛО В.М., ПАНЧУК М.І., ТРОЯН М.В. В авангарді боротьби за возз’єднання. - К.: Політвидав України, 1985. - 294 с. - Максимук , П.П.; Сливка , Г.Ю. (Український історичний журнал, 1988)
.