Колективні органи управління колгоспами в реалізації продовольчої програми / ЧМЫГА А.Ф. Советы колхозов: Роль в реализации Продовольственной программы. - М.: Агропромиздат, 1986. - 86 с. - Стоян , П.К.; Панченко, П.П. (Український історичний журнал, 1988)
.