Революційна перебудова і оновлення соціалістичного суспільства - продовження традицій Великого Жовтня: Бібліогр. покажчик / Складачі: Н.А. Дехтярьова, Є.Г. Кузнєцова (1) - . (Український історичний журнал, 1987)
.