Важливий хронологічний покажчик / Літопис комуністичного будівництва: Хроніка найважливіших подій в Українській РСР ( 1981-1985 ). Довідник. - К.: Наук. думка, 1987. - 344 с. - Сургай , Г.І. (Український історичний журнал, 1987)
.