Нова книга з методики / ГРОССМАН Ю.М., ЛІСОВИЙ І.А. Історія стародавнього світу: Практикум. - Л.: Вища шк.Вид-во при Львів. держ. ун-ті, 1985. -224 с. - Гличов , І.О. (Український історичний журнал, 1987)
.