Звершення трудящих Української РСР у 60-ті роки / Літопис комуністичного будівництва: Хроніка найважливіших подій в Українській РСР ( 1963-1970 ). - К.: Наук.думка, 1986. - 422 с. - Кожукало , І.П. (Український історичний журнал, 1987)
.