Канада в міжсоюзницьких відносинах країн антигітлерівської коаліції / МАРТЫНЕНКО Б.А. Канада во второй мировой войне: Формирование "североатлантического треугольника", 1939-1941. - К.: Наук.думка, 1986. - 136 с. - Горбик , В.О. (Український історичний журнал, 1987)
.