До історії київського літописання ХІІ ст. / ФРАНЧУК В.Ю. Киевская летопись: Состав и источники в лингвистическом освещении. - К.: Наук. думка, 1986. - 183 с. - Котляр , М.Ф. (Український історичний журнал, 1987)
.