Подолати відставання в розвитку суспільних наук: ЦК Компартії України розглянув питання "Про хід перебудови в інститутах Секції суспільних наук АН УРСР відповідно до вимог ХХУІІ з’їзду КПРС” - . (Український історичний журнал, 1987)
.