Документальна історія промисловості та робітничого класу Харківщини / Промышленность и рабочий класс Харьковщины. 1917 - июнь 1941 г.: Сб. док. и материалов. - Х.: Прапор, 1986. - 224 с. - Шаталіна, Є.П. (Український історичний журнал, 1987)
.