Суспільно-політичні і культурні зв”язки народів Росії та Італії / ВАРВАРЦЕВ Н.Н. Украина в российско-итальянских общественных и культурных связях. - К.: Наук.думка, 1986. - 207 с. - Смолій , В.А. (Український історичний журнал, 1987)
.