Непорушна єдність радянських і болгарських комуністів / Интернациональное сотрудничество КПСС и БКП: история и современность / Под общ. ред А.Г. Егорова, Д. Елазара. - М.: Политиздат, 1985. - 416 с. - Сохань , П.С.; Чернявський, Г.Й. (Український історичний журнал, 1987)
.