На шляхах соціалістичного творення / ТКАЧОВА Л.І. Інтелігенція Радянської України в період побудови основ соціалізму. - К.: Наук. думка, 1985. - 191 с. - Горбань , Ю.А. (Український історичний журнал, 1987)
.