Сила пролетарського інтернаціоналізму / Международная солидарность трудящихся в борьбе против фашизма и угрозы войны 1933-1939. - К.: Наук.думка, 1984. - 318 с. - Кушинська, С.В. (Український історичний журнал, 1987)
.