З історії боротьби проти націоналізму / ЛИХОЛАТ А.В. Национализм - враг трудящихся: Анализ исторического опыта борьбы против национализма. - М.: Мысль, 1986. - 350с. - Панчук , М.І.; Польовий, Л.П. (Український історичний журнал, 1987)
.