Єдність в ім’я спільної мети / УСЕНКО П.Г. Идейное единство русских, украинских и польських революционеров-демократов ( 50-е - 60-е гг. ХІХ в. ). - К.: Наук. думка, 1985. - 124 с. - Аксьонова , О.П. (Український історичний журнал, 1987)
.