Неспроможність буржуазних фальсифікацій ленінської національної політики / НАГОРНАЯ Л.А. Ленинская национальная политика и банкротство ее ”критиков”. - К.: Вища шк., 1984. - 208 с.. - Беренштейн , Л.Ю.; Діденко , В.В. (Український історичний журнал, 1987)
.