Деякі актуальні питання історії Великої Жовтневої соціалістичної революції і громадянської війни. (Інституту історії Академії наук Української РСР – 50 років) - ГАМРЕЦЬКИЙ, Ю.М.; ЩУСЬ , О.Й. (Український історичний журнал, 1986)
.