Науковий симпозіум "Революційно-демократичний рух у країнах Східної Європи другої половини ХІХ ст. і його роль у розвитку інтернаціональних зв’язків" - ПОЛЯНСЬКИЙ , О.А.; УСЕНКО , П.Г. (Український історичний журнал, 1986)
.