Вчені-історики обговорюють проекти нової редакції Програми КПРС та Статуту КПРС з пропонованими змінами (В.І. Юрчук, І.М. Мельникова, Л.П. Нагорна, І.С. Хміль, В.К. Василенко, Ю.О. Курносов., В.Ф. Шевченко, Ю.В. Сиволоб, В.І. Онопрієнко) - . (Український історичний журнал, 1986)
.