ЦІННЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ІСТОРИЧНОГО ДОСВІДУ ПАРТІЇ Сила інтернаціоналістського гарту: Діяльність парт. орг. України по інтерн. вихованню трудящих. – К.: Політвидав України, 1983. – 318 с. - ШВЕД , В.О. (Український історичний журнал, 1985)
.