Про боротьбу трудящих братніх республік за відбудову промисловості визволених і прифронтових районів СРСР у ході Великої Вітчизняної війни - КОЛЕСНИК , О.Д.; САВЕЛЬЄВ , В.М. (Український історичний журнал, 1985)
.