Патріотичне та інтернаціональне виховання студентів при вивченні теми курсу історії КПРС "Партія більшовиків у революції 1905-1907 рр." - ЛІЩЕНКО , К.Ф.; ШМОРГУН, П.М. (Український історичний журнал, 1985)
.