Вшанування члена-кореспондента АН УРСР Ф.П. Шевченка, доктора історичних наук І.М. Кулинина, доктора історичних наук, професора А.В. Санцевича у зв’язку з їx ювілеями - РУМЯНЦЕВА , В.В. (Український історичний журнал, 1984)
.