З досвіду діяльності опорної кафедри історії КПРС по координації науково-дослідної роботи в Донецькому вузівському регіоні - ПОНОМАРЕНКО, Г.Я.; КУЗНЕЦОВ , В.О.; ЖЕРЕБЧЕНКО , І.П. (Український історичний журнал, 1984)
.