Антикомуністична сутність уніатсько-націоналістичної фальсифікації історії українського народу. – К.: Вища шк., 1984. – 192 с. - БЕРЕЗОВЧУК , М.Д.; КРИЖАНІВСЬКА, В.В. (Український історичний журнал, 1984)
.