Діяльність Компартії України по вихованню трудящих республіки почуття пролетарської солідарності з боротьбою міжнародного робітничого класу (1919–1920 pp.) - МЕЛЬНИЧЕНКО, В.Ю. (Український історичний журнал, 1984)
.