Марксистсько-ленінські історіографічні дослідження – дійова зброя критики буржуазних концепцій керівної ролі КПРС. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого ст - ОРЛОВА , Т.В. (Український історичний журнал, 1984)
.