Деякі особливості підходу Французької "радянології" до проблеми керівної ролі КПРС в умовах розвинутого соціалізму. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого - ОСТАШКО , А.І. (Український історичний журнал, 1984)
.